Eljött a pillanat, amikor felfedem Számodra a Vezetés Női Szívvel Program részleteit. Miről is szól konkrétan? Arról, hogyan tudsz úgy még jobb vezető/vállalkozó lenni, hogy közben kiegyensúlyozott életet tudsz élni, s megőrzöd és kiteljesíted a nőiességedet.

Amikor pár évvel ezelőtt belenéztem egyszer a tükörbe, eléggé megdöbbentem. Olyan volt, mintha egy férfi nézett volna vissza rám. Az öltözékem, a viselkedésem mind férfias energiát sugárzott. Akkor értettem meg, hogy az egyetemen (amikor harmadik diplomaként éppen a pszichológia szakot végeztem) egy tréning feladat kapcsán miért mondták azt a csoporttársaim, hogy katonának vagy rendőrnek kellene mennem, s miért jött ki egy nagyon erőteljesen irányító, már-már agresszióba hajló személyiség jegy a próbatesztelések kapcsán.

Nos, a megdöbbenés után elkezdtem odafigyelni arra, hogyan tudom úgy érvényesíteni a vezetői szerepemet, hogy közben visszaváltozom nővé és nem veszem fel a férfi viselkedésjegyeket csak azért, hogy elfogadják a véleményem, hogy a tárgyalások során egyenrangú félként tekintsenek rám. Ebben a folyamatban gyökerezik a jelenlegi program gondolatvilága.

Mit kapsz, ha részt veszel a képzésen?

  • 8 hónapon át havonta 1 x 2 tréning napot
  • Mind a 8 modul esetén kapsz nyomtatott anyagot, ami a feldolgozást és a későbbi munkádat segíti.
  • Hozzáférést kapsz egy zárt rendszerhez, ami a tréninghez kapcsolódó videós anyagokat tartalmaz.
  • Havonta 1 alkalommal egy 2 órás online mastermind velem, kiscsoportban, ahol kérdezhetsz, s megbeszélhetjük az előrehaladásod.
  • A szeptemberben elkészülő Sikeres Nő eszköztára c. könyvem is ajándék lesz Számodra.

Most pedig lássuk, hogy mik is lesznek az egyes modulok!

1. Megérkezés és elindulás (2017. október)

Biztos vagyok abban, hogy van egy belső képed önmagadról, a körülötted lévő emberekről és a világról. Mindez meghatározza a jelenlegi gondolkodásmódodat, hozzáállásodat és eredményeidet. Ebben a modulban beazonosítod, hogy mik azok a hiedelmek, paradigmák, amik eddig segítettek Téged, s mik azok, amiken érdemes változtatnod, mert félrevisznek. 

A képzés során megvizsgálod Önmagad, az eddigi sikereidet, s amit elértél, minek köszönheted. Arról is világos képet fogsz kapni, hogy esetleg miért nem ott tartasz, ahol tartani szeretnél. Biztos lehetsz benne, hogy sokkal mélyebb lesz a második nap végére az önmagaddal és a másokkal kapcsolatos megértésed és tudásod.

A modul végére alkotsz egy célkitűzést is, ami a 8 hónapos képzés végére megvalósítható. Kemény munkát és verejtéket tudok ígérni, de arról is biztosíthatlak, hogy megéri a végeredmény. :-)

2. A feladatok kontrollja (2017. november)

Ebben a modulban az egyik legnagyobb problémakörrel fogunk foglalkozni, ami szinte kivétel nélkül mindenkit érinteni szokott: időmenedzsment (ami valójában feladatmenedzsment, hiszen az időt nem befolyásolhatjuk, nem állíthatjuk meg, nem gyorsíthatjuk fel, így erre hatással nem lehetünk. Amit uralhatunk, azok a feladatok.)

Amit kapsz a modul végére:

  • Hogyan és milyen eszközökkel lehet a legeredményesebben priorizálni a feladatokat, teendőket.
  • Hogyan szervezd úgy a napodat/hetedet, hogy a lehető legtöbbet ki tudj hozni belőle.
  • Hogyan delegálj.
  • Hogyan mondj nemet.
  • Hogyan tudsz a legjobban tervezni.

3. A női vezetők erőssége: az EQ (2017. december)

A női vezetők egyik erőssége a vállalkozásokon és szervezeteken belül, az érzelmi intelligenciájuk. Számos pszichológiai kutatás bizonyítja, hogy egy szervezet sokkal eredményesebb, ha a vezetők 50% nő. Mindez a gondoskodásból, a mélyebb odafigyelésből ered.

Ebben a modulban az EQ-ra erősítünk rá. Ránézünk a jelenlegi EQ jellemzőidre, kapsz egy világos képet az erősségeidről, s azt is meglátod, hogyan tudsz még magasabb EQ szintet elérni. Olyan eszközöket adok át, amivel fel tudod mérni mások érzelmi intelligenciáját, érzelmi állapotát, így szükség esetén emelni is tudsz azon. 

4. Változások kezelése (2018. január)

Minden fejlődés, növekedés, átalakulás egy változási folyamatot követ. Ezt a változást Neked is jól kell tudni kommunikálni, kezelni, s úgy kell vezetni a munkatársaidat, hogy ők is képesek legyenek elfogadni. Azonban nem csak a munkahelyi, hanem a magánéleti kapcsolataidban is kezelni kell a változások okozta következményeket. Fontos, hogy ha elindulsz egy fejlődési úton, akkor tudd magaddal vinni azokat a személyeket, akik számodra fontosak. Képesnek kell lenned arra, hogy felkeltsd a fejlődés iránti igényt másokban is.

5. Szervezés (2018. február)

Az első modulban megfogalmazott célkitűzésed megvalósításán folyamatosan dolgozol a képzés ideje alatt. Ahhoz, hogy el is érhesd, mindenképp szükséged van a jó szervezésre, a céged/csoportod jó felépítésére. Abban segítek Neked a modul során, hogy hogyan tudod a lehető legjobban megszervezni a munkaköröket, feladatokat, felelősségi köröket, valamint hogyan ellenőrizd a munkatársaid és a saját magad előrehaladását. Eszközöket adok át Neked, amiknek a segítségével mérni tudod a fejlődést, s eléred, hogy a feladatok kész legyenek akkora, amikorra kell. 

6. Konfliktusok profi kezelése (2018. március)

Legyen akár cégen belül, vagy azon kívül, esetleg otthon, a konfliktusokat mindenképp profin kell kezelned, vagy akár kezdeményezned. Sokan félnek attól, hogy felvállaljanak konfliktus helyzeteket, s vannak, akik pedig állandóan generálják azokat. A modul végére hasznos eszközöket kapsz ahhoz, hogyan tudod beazonosítani, hogy ki milyen csoportba tartozik, legyen ez akár nyílt, akár rejtett. Megtanulod, hogy milyen stratégiák vannak a konfliktusok kezelésére, s azt is, hogyan tudsz úgy kezdeményezni, hogy az konstruktív legyen. 

7. Kell egy csapat! (2018. április)

Akár egy személyes egy vállalkozás, akár pár fős, vagy több száz fős, mindenképp együtt kell működni másokkal. A csapat jó felépítése, összehangolása és működtetése egy jó vezető különleges kompetenciája. Ebben a modulban bemutatom Neked, hogy mik azok az okok, amik miatt nem szoktak jól működni a csapatok, s hogy mit is tudsz kezdeni ezekkel a nehézségekkel, milyen megoldások léteznek. Kapsz egy útmutatót is, hogyan tudod a saját csapatodat megfelelően működtetni, hogy mindenki eredményes legyen. Lehet, hogy mire véget ér a képzés, már nem ugyanazok az emberek lesznek körülötted, mert akiről azt gondoltad, hogy milyen szuper, kiderül, hogy mégse. Tudom, mert ezen én is keresztül mentem. Elmesélem a tapasztalatomat Neked.

8. Pénz, pénz, pénz - a nem is annyira piszkos anyagiak (2018. május)

Minden vállalkozás, cég alapvető eleme a pénz. Azért vállalkozunk és dolgozunk, hogy profitot tudjunk termelni, amiből megvalósítjuk álmaink közül azokat, amikhez pénzre van szükség. Mondhatod, hogy a legjobb dolgok az életben nem vehetők meg pénzért. S ebben igazad is van. Boldogságot és szeretetet nem vehetsz rajta, viszont a meglévőt sokszor teszi tönkre a pénztelenség. Éppen ezért álszentség nélkül mondjuk ki, hogy nem érdemes veszteséges céget működtetni, s nem érdemes olyan munkahelyen kitenni a lelked, ahol nem fizetnek meg. Ebben a modulban a vállalkozás és a magán pénzügyeidet vesszük gorcső alá, s olyan eszközöket adok át, amivel világos képet kaphatsz a pénzügyi helyzetedről, s megtanulod, hogyan tudod kontroll alatt tartani, gyarapítani a vagyonod. 

 

Nos, hogy tetszik? :-) Igen részletes és nagy tudásanyagot tartalmaz ez a 8 hónap. Évek sok-sok tapasztalatát és tanulását sűrítettem bele Neked, hogy gyorsabban tudj haladni, mint ahogy én haladtam.

S mennyibe kerül mindez?

Ha egy kicsit körbenézel a tréning piacon, akkor egy-egy kétnapos tréninget 200.000-600.000 Ft közötti összegben tudsz elérni. Vannak ugyan ettől olcsóbbak is, de ott egy fapados képzésen tudsz csak részt venni, személyes támogatás nélkül.

A 8 hónapos program díja nálam csupán 820.000 Ft + Áfa, vagyis egy tréning alkalom 102.500 Ft+Áfa. Azonban most, kizárólag 2017. augusztus 31-ig 720.000 Ft+Áfa !!!! 

A képzésen maximum 25 hölgy vehet részt, így ne szalaszd el a lehetőséget, mert legközelebb csak 2018. szeptemberében indítom újra a tréning sorozatot!

Amennyiben egy összegben befizeted a tréning részvételi díját 2017. 08. 31-ig, akkor további kedvezmény kapsz, így a 8 alkalmas tréning minden bónusszal együtt csupán 680.000 Ft + Áfa!!!

Ne habozz hát, csípd meg ezt a rendkívüli ajánlatot és jelentkezz! Várlak szeretettel! :-)

Igen. élek a lehetőséggel és jelentkezem a képzésre!