10 hét - 10 döntés

Hogy jobb legyen az életed!

RÉSZLETEK

Az életben az egyensúly kulcsfontosságú. Szeretnéd megtudni, hogyan is állsz az egyensúly kérdésében? Töltsd le az alábbi anyagot és értékeld az egyes életterületeidet, őszintén!

 

Letöltés

Rólam

Szilágyi-Bécsi Tímea vagyok, cégtulajdonos, vállalkozó, tréner, coach, s nem utolsó sorban feleség. Nap mint nap szembesülök azzal, hogy milyen nehézségeket hoz az élet, megoldandó feladatokat, amikor nőként vállalkozunk. Számos olyan problémával találkozom, amivel adott esetben a férfiak nem. S ki tudná jobban megérteni egy női vállalkozó, vezető gondjait, mint egy másik nő. Ezen a honlapon olyan problémákat vetek fel, amivel én magam is szembesültem, amit több vagy kevesebb sikerrel megoldottam, s ezen tapasztalatokat kívánom megosztani azon hölgyekkel, akik nem akarnak választani karrier és magánélet között, hanem egyensúlyba kívánják hozni életük két ezen területét. 

Új szokás kialakítása

Az új szokások kialakításához az szükséges, hogy legalább 30 napon keresztül végezzük azt. Íme egy kis segítség, hogy nyomon lehessen követni, megvan-e a 30 nap sikeresen. 

Új szokás kialakítása-letöltés

A hét megtervezése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményes legyen. Ebben segít Neked az általam készített tervező. A lenti képre kattintva töltsd le és használd! 

timea[a]holisztikusno.hu