10 hét - 10 döntés

Hogy jobb legyen az életed!

RÉSZLETEK

Az életben az egyensúly kulcsfontosságú. Szeretnéd megtudni, hogyan is állsz az egyensúly kérdésében? Töltsd le az alábbi anyagot és értékeld az egyes életterületeidet, őszintén!

 

Letöltés

Gyakran tapasztaltam a megtartott tréningek, coaching folyamatok során, hogy az Ügyfeleim többsége szeretne még produktívabb lenni. Sokszor panaszkodtak, hogy nem érnek a feladatok végére a nap folyamán, s azt érzik, hogy csapkodnak a hullámok a fejük felett. ...
Részletek...
Sokan szeretnének boldogabb és gazdagabb életet élni, de nem tudják, hogyan is vághatnának bele a megvalósításba. Mivel nincs pontos céljuk, így tervet sem tudnak készíteni. Marad tehát az álmodozás! Vagy mégsem?  Íme, itt a segítség, az első vezérfonal a Célkitűző e-mail tréning formájában. ...
Részletek...

Új szokás kialakítása

Az új szokások kialakításához az szükséges, hogy legalább 30 napon keresztül végezzük azt. Íme egy kis segítség, hogy nyomon lehessen követni, megvan-e a 30 nap sikeresen. 

Új szokás kialakítása-letöltés

A hét megtervezése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményes legyen. Ebben segít Neked az általam készített tervező. A lenti képre kattintva töltsd le és használd! 

timea[a]holisztikusno.hu