10 hét - 10 döntés

Hogy jobb legyen az életed!

RÉSZLETEK

Az életben az egyensúly kulcsfontosságú. Szeretnéd megtudni, hogyan is állsz az egyensúly kérdésében? Töltsd le az alábbi anyagot és értékeld az egyes életterületeidet, őszintén!

 

Letöltés

Coaching - Az utazás

El akarsz jutni egy olyan "helyre", ahol még nem jártál, s ahova egyedül nem tudsz, vagy nem mersz elindulni? A coaching egy belső utazás, ahol fogom a kezed, s vezetlek az úton, hogy jobban megismerhesd Önmagad, hogy legyen lehetőséged arra, hogy nőként kibontakozz. Amit garantálok, hogy az út időnként könnyed, időnként fájdalmas lesz. Sokat fogsz nevetni, de sírni is. Új képességeket, erőforrásokat fedezel fel magadban, s valóban eljutsz egy olyan helyre, ahol azelőtt még nem jártál. Ha akarod, akkor egyedül mész ezen az úton, ha akarod, akkor csatlakozhatsz egy kiváló és inspiráló csapathoz, s így juthatsz mélyebbre önmagadban. A választás a Te kezedben van!

Új szokás kialakítása

Az új szokások kialakításához az szükséges, hogy legalább 30 napon keresztül végezzük azt. Íme egy kis segítség, hogy nyomon lehessen követni, megvan-e a 30 nap sikeresen. 

Új szokás kialakítása-letöltés

A hét megtervezése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményes legyen. Ebben segít Neked az általam készített tervező. A lenti képre kattintva töltsd le és használd! 

timea[a]holisztikusno.hu