Amikor elindítottam 2013 nyarán azt a vállalkozást, amiben 50%-os tulajdonrészem van, akkor sokan azt mondták, hogy bátor vagyok. Mások ettől konkrétabbak voltak, s annyit fűztek hozzá, hogy jó nagy hülyeség úgy belevágni, hogy összesen volt a céges számlán 250.000 Ft, a sajátomon meg kb. 100.000 Ft. Ha így utólag visszagondolok, akkor ezt a nagy lépést csak azért tettem meg, mert nem igazán volt fogalmam arról, hogy mi is vár rám. Volt egy elképzelésem, volt egy alap tudásom, hogyan kell elvégezni a munkát, de valójában nem igazán tudtam, hogyan is kell egy vállalkozást működtetni. 

Szóval ott álltam, hogy nincs más választás, ha egyszer belevágtam, akkor végig kell csinálnom. Nem igazán szeretem feladni a dolgokat, főleg a munkában. 

Volt fogalmam arról, hogy mit akarok elérni a céggel, s tudtam világosan azt, hogy mit nem akarok. Arra azonban útközben jöttem rá, hogy mibe is vágtam a fejszémet. Most már azt kell mondja, hogy a vállalkozással együtt nekem is növekedni kellett. Sokat tanultam, képeztem magam, olvastam, tréningekre jártam, s járok még ma is. Ami nem növekszik, az csökken, s mivel én fejleszteni akarom a cégem, így önmagam fejlesztésére is mindig időt kell szánni, ezért heti szinten folytatom a szakirodalmak olvasását, s mindig keresem azokat a tréningeket, amik hasznosak lehetnek.

A vállalkozásba most már egész jól belejöttem, mint kiskutya az ugatásba, így két hölgy társammal együtt belevágtunk egy Startup vállalkozásba, s amint látszik, elindítottam a Holisztikus Nő oldalamat is, képzésekkel együtt. 

Ma már tudom, hogy mennyi minden kell ahhoz, hogy egy cég jól tudjon működni, s azt is, hogy mennyi és milyen széleskörű tudásra van szükség hozzá. 

Éppen ezért, a ma már meglévő és a jövőben megszerzendő tudásommal segíteni akarom azokat a nőket, akik fejlődni akarnak, vagy vállalkozást indítani, akik jobb vezetővé akarnak válni. 

S miért bátorság vs. tudatlanság a bejegyzés címe? Azért, mert igazából nem csak bátorság kellett ahhoz, hogy kilépjek egy bizonytalan világba a biztos alkalmazotti létből, hanem az a fajta pozitív tudatlanság, aminek köszönhetően nem fertőzött meg a félelem.